Du er her: Key2net » SEO
google adwords

SØGEMASKINEOPTIMERING

Folk har vænnet sig til at alt kan findes på nettet, spørgsmålet er, finder de dig? De fleste, der foretager køb på Internettet, bruger søgetjenesterne til at finde det de søger og Ca. 85% af alle søgninger i dag sker på Google .

Søgemaskineoptimering og markedsføring er 2 sider af samme sag. God synlighed på nettet starter med din hjemmeside. Kunderne kommer desværre ikke af sig selv, men de skal hjælpes på vej. Første skridt er en kodning af hjemmesiden hvor der er taget hensyn til søgerobotterne. Key2net koder siderne så søgemaskinerne har gode muligheder for at finde den.

GOOGLE ADWORDS

Key2net sætter din AdWordskampagne op og finder de søgeord der giver mest for pengene. Det drejer sig vel om at få så mange henvendelser for så få kroner som muligt

En korrekt kodet hjemmeside gør det desværre ikke alene, der skal løbende arbejdes med SEO, Google AdWords er en god mulighed for at blive fundet under de sponsorerede links i google. Alt efter hvilket produkt og marked du ønsker at promovere kan Yahoo også være en overvejelse værd.

Det er vigtigt at selve annoncekampagnen sættes korrekt op og der vælges rigtige søgeord - der kan være op til 100 gange forskel i klikprisen på forskellige søgeord og der er ingen grund til at Gogle AdWords æder alle pengene - det koster lidt tid at finde de rigtige søgeord, men tiden på at finde, de for dig, rigtige søgeord er godt givet ud.

Key2net, Dalsgårdsvej 60, 4250 Fuglebjerg, Tlf.: 23 42 05 56, E-mail: key2net@key2net.dk